Nimco schoenfabriek

Update: Herontwikkeling Nimco schoenfabriek

-Update -

Medio september 2018 zijn we gestart met ons project Nimco aan de Tooropstraat in Nijmegen. Destijds zijn we buiten begonnen met het vrijmaken van het pand van de Trespa gevelbeplating. Binnen begonnen we met het verrichten van sloopwerkzaamheden.

Medio november 2018 was een drukke tijd i.v.m. met de verbouwing van de Coöp en het saneren van het asbest dak. Aansluitend hebben we de gevels gerestaureerd en zijn we begonnen met de realisatie van een dakopbouw en de afbouw van de appartementen. In deze dakopbouw zijn nog 2 appartementen gerealiseerd.

Gisteren was het dan zover; de officiële opening vond plaats!

Naast een aantal van onze eigen medewerkers waren o.a. familie Krol, burgemeester Bruls en 'Nijmeegse Annie' hierbij aanwezig.


"Geplaatst op 26 april 2019:
Vandaag zijn de eerste vijftien appartementen opgeleverd."

"Geplaatst op 13 juli 2018:

De fabriek wordt herontwikkeld! Reeds hebben we het project " Herontwikkeling Nimco schoenfabriek Tooropstraat 16-2 te Nijmegen" in opdracht gekregen. We zullen dit in een bouwteam uitvoeren. Naar verwachting starten de werkzaamheden in september dit jaar. In het fotoboek bij ons op kantoor vonden we nog een foto van hoe het pand er vroeger uitzag."