Verbouwing en transformatie ARN

Afval omzetten in energie, meststof en andere herbuikbare materialen. Dat is wat onze duurzame opdrachtgever Afvalenergiecentrale ARN doet. Wij zijn voor hen gestart met een aantal mooie projecten. Waaronder het vergroten en vernieuwen van de toiletgroep. Tijdens de verbouwing werken wij flexibel om het primaire werkproces heen, zodat ARN zich op zijn core business kan blijven toeleggen.

De nieuwe constructie wordt slim gerealiseerd met oog op de toekomst; er kan later namelijk nog een verdieping op worden gebouwd. Met onze LEAN-methodiek zorgen we ervoor dat de gehele verbouwing inclusief installaties efficiënt verloopt. Dit bespaart tijd, geld én levert de beste resultaten op.

Daarnaast mogen we het voormalige magazijn transformeren tot een nieuwe kantoorruimte voor de technische dienst. Eén van de bijzonderheden van deze verbouwing is dat de kantoorruimte grenst aan de werkplaats. We zorgen dan ook voor een goede geluidsisolatie van de wanden. Tevens moet de brandveiligheid volledig in orde zijn. En laat dat nu net één van onze expertises zijn. Naar verwachting worden de projecten eind oktober, begin november opgeleverd.

Wilt u meer weten over verbouwingen en transformaties? Neem contact met ons op via telefoonnummer (024) 37 12 750, we vertellen u er graag meer over!