Meet the team

8 mei 2024

Willem Jansen is projectmanager bij Van de Water. “De bouw zit in mijn bloed,” vertelt Willem met een glimlach. “Mijn vader was eigenaar van een aannemersbedrijf, na wat opleidingen kwam ik terecht bij Van de Water.

Willem heeft het erg naar zijn zin op het werk. “Toen we met Pasen de vrijdag en de maandag vrij waren, was ik blij dat ik dinsdag weer aan het werk mocht!” zegt Willem. Dat is hoeveel plezier hij uit zijn werk haalt en ziet werken ook als hobby. Verder is Willem een echte voetbalfan. “Ik ben fan van NEC, maar kijk ook graag naar andere clubs,” voegt hij toe.

“Bij Van de Water ben ik projectmanager, wat betekent dat ik betrokken ben bij van alles,” legt Willem uit. “Van projecten aansturen en prijzen maken tot prognosticeren, acquireren en financieel bewaken. Mijn rol is erg afwisselend, van het voortraject tot aan de uitvoering.”

De dagen van Willem zijn erg verschillend. “Regelmatig doe ik een opname bij de klant, neem deel aan bouwvergaderingen en houd planningsoverleg. Elke dag is anders, maar het prioriteren van taken is het belangrijkste zodat alles goed en volgens planning verloopt,” vertelt Willem.

“Ik ben een echte  pleaser,” zegt Willem lachend. “Ik vind het belangrijk om klanten tevreden te stellen. Als mensen blij zijn, ben ik dat ook. Duidelijke communicatie is daarbij essentieel. Doordat ik mijn kwaliteiten kan inzetten in mijn werk, ga ik met plezier elke dag aan de slag.”

“Toen ik 27 was, werd ik in het diepe gegooid met een groot project. Ik heb veel fouten gemaakt, maar daar ook enorm van geleerd en dit is een moment dat een grote impact heeft gehad  op mijn persoonlijke ontwikkeling,” deelt Willem. “De persoonlijke ontwikkelingscursus van 1000 dagen brengt mij ook veel, voornamelijk in mijn persoonlijke ontwikkeling.” Voegt hij toe.

Een speciaal project dat Willem bijzonder vond, was de transformatoren fabriek. “Er was veel tijdsdruk, we moesten een afzinkkelder maken.” Klik hier voor het filmpje van dit project.

Willem is niet alleen een gedreven projectmanager bij Van de Water, hij is ook iemand die waarde hecht aan teamverbinding en samenwerking. Samen met zijn collega’s organiseert hij jaarlijks een ontbijt binnen VDW. “Ja Aart, Roy en ik organiseren jaarlijks een ontbijtje binnen VDW. We doen dit om de verbinding tussen de collega’s onderling nog meer te versterken. Het was een spontaan en gezellig idee om de dag goed te starten,” deelt Willem enthousiast.

“Ik hoop nog veel mooie projecten te kunnen realiseren en mij verder te ontwikkelen,” zegt Willem enthousiast. “Het feit dat ik dichtbij huis kan werken en het fijne team waarin ik mag werken, maken dit een plek voor mij.”

Delen via:
Terug naar overzicht