Service & Onderhoud

Van de Water brengt uw project in de juiste flow. Gegarandeerd. U weet zeker dat uw pand aan alle eisen en verwachtingen voldoet. En blijft voldoen, want wij bieden alle vormen van onderhoud om uw vastgoed in topconditie te houden. Dagelijks onderhoud (via onze 24/7 servicedienst), planmatig onderhoud (al dan niet via een Meer Jaren Onderhouds Plan), renovatie en restauratie.

VGO-RGS

Voor veel opdrachtgevers werken wij volgens de methode RGS: ResultaatGericht Samenwerken. Dit VGO-keur garandeert een planmatige aanpak van alle onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn om een pand zo lang mogelijk in stand te houden. Tegen zo laag mogelijke kosten. Wij zien erop toe dat de juiste werkzaamheden op het juiste moment plaatsvinden, volgens overeengekomen afspraken, en nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons. U weet dus zeker dat uw pand in goede conditie blijft, zonder dat u ergens naar om hoeft te zien. En u weet vooraf precies wat u dat gaat kosten.

De winkel blijft open

Onderhoud en renovatie vinden vrijwel altijd plaats terwijl ‘de winkel open’ is. Het gebruik van het pand gaat gewoon door. De mensen van ons onderhoudsteam weten wat dat vraagt. Respect voor gebruikers en bezoekers van het pand. Snelheid en flexibiliteit. En vooral ook de juiste maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat het wonen, werken, leren, herstellen of verblijven veilig en ongehinderd door kan gaan.

Neem contact met ons op