Industrie

Een industrieel pand is in basis een productiemiddel. Het faciliteert uw productieproces en u moet er dus te allen tijde over kunnen beschikken. Dat is het uitgangspunt waarmee Van de Water al vele jaren en talloze projecten lang opdrachtgevers in de industrie bedient.

Industriële bouw begint met een goed ontwerp, dat de processen die erin plaatsvinden ondersteunt. Daarom denken wij graag al in het voortraject met u mee. Daar kunnen wij u helpen de juiste keuzes te maken, die zo gunstig mogelijk uitpakken voor de functionaliteit en maakbarheid, onderhoudbaarheid en betaalbaarheid. In dat voortraject kunnen we ook precies bepalen wat er moet gebeuren om overlast door stof en geluid tegen te gaan, de hygiëne te waarborgen en de veiligheid van uw en onze mensen zeker te stellen.

We maken uiteraard een planning die uitgaat van uw bedrijfstijden en werken om uw proces heen. Ook als dat veronderstelt dat we in de avonduren, weekenden of vakanties voor u aan de slag moeten. Geen enkel probleem.

Neem contact met ons op

Delen via:
Terug naar overzicht

Projecten voor Industrie