Planmatig onderhoud/MJOP

U wilt uw vastgoed in zo goed mogelijke conditie houden, tegen zo laag mogelijke, voorspelbare kosten. En vooral ook zonder ergens naar om te hoeven zien. Met een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) van Van de Water zit u in alle opzichten goed.

Een plan op maat

Het voordeel van een MJOP is dat u alle werk en de volledige organisatie uit handen wordt genomen, zodat u zich ten volle kunt focussen op uw primaire proces. Én dat u vooraf weet wat de kosten zullen zijn, zodat u die precies kunt budgetteren. We stemmen het MJOP zorgvuldig af op de startconditie van uw pand en de toekomstplannen die u ermee heeft. We leggen precies vast welke werkzaamheden wanneer moeten plaatsvinden. Als tijdens onze periodieke inspecties blijkt dat bijvoorbeeld bepaald schilderwerk nog best een jaar kan worden uitgesteld, dan passen we de planning aan. Uiteraard in overleg.

Kwaliteit, voorspelbaarheid, kostenbeheersing

Een MJOP geldt in principe voor 10 jaar, maar dat kan ook langer of korter als u dat wilt. Ook de tijdsduur tussen de onderhoudsbeurten en de gewenste kwaliteit van de werkzaamheden leggen we in overleg vast. Uiteindelijk gaat het erom dat u een MJOP krijgt dat uw organisatie precies past. Uit oogpunt van kwaliteit, voorspelbaarheid en kostenbeheersing.

Restauratie

Nijmegen, het hart van de regio waarin wij opereren, kent veel prachtige monumentale panden. Voor de vakmensen van Van de Water is er geen mooiere uitdaging dan dit waardevolle erfgoed in volle glorie te herstellen. Van het repareren van fraaie gevelornamenten en het conserveren van een indrukwekkend zoldergebint tot en met het vervangen van de oorspronkelijke beglazing door goed isolerend monumentaal glas. En welke door de tijd bedekte obstakels we ook tegenkomen, we laten uw project er wendbaar als water omheen vloeien.