Over ons

Van de Water is een allround aannemersbedrijf, dat zich volledig richt op professionele opdrachtgevers in de zorg en de utiliteit. Wij bouwen, verbouwen en onderhouden zorgwoningen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, kantoren, fabrieken, scholen, sportvoorzieningen … Complexe werken, waar we onze toegevoegde waarde klant- en oplossingsgericht kunnen bewijzen. En waarvoor we alle noodzakelijke disciplines in of dicht bij huis hebben. Bouw, verbouw, renovatie, restauratie, verduurzaming, dagelijks onderhoud, meerjarenonderhoud, schilderwerk … Alles wat nodig is voor uw project, ondergebracht bij één partij. Wel zo makkelijk en wel zo efficiënt!

De juiste omvang

We zijn een middelgroot bedrijf. Groot genoeg om de meest complexe uitdagingen aan te kunnen gaan en continu te investeren in kennis en innovatiekracht. Waar nodig in samenwerking met onze collega’s van Welling. Maar tegelijk is onze organisatie zo compact en plat dat we uw project wendbaar en flexibel kunnen uitvoeren. Klein en overzichtelijk genoeg ook om prettige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en co-makers aan te kunnen gaan. Een zakelijk-persoonlijke verhouding vinden we erg belangrijk. Per slot van rekening moet samenwerken ook leuk zijn.

Daar waar we kunnen excelleren

Het belang dat we hechten aan een persoonlijke relatie, is misschien ook wel de reden dat we sinds de oprichting van ons bedrijf in 1936 voornamelijk in en om Nijmegen opereren. Dicht bij onze opdrachtgevers (verrassend veel vaste klanten), samenwerkend met lokale en regionale partijen. Dat werkt wel zo makkelijk, snel en prettig. Dat neemt niet weg dat we graag bereid zijn ook buiten het land van Maas en Waal te werken, wanneer we elders kunnen excelleren en van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Neem gerust contact met ons op