Over ons

Van de Water Bouw | Onderhoud is een middelgroot betrouwbaar en vakkundig aannemersbedrijf, gevestigd in Nijmegen. Het bedrijf heeft dankzij zijn betrouwbaarheid en vakmanschap sinds de oprichting in 1936 een uitstekende reputatie verworven.

Een sterke speler op het gebied van utiliteitsbouw in de industrie en zorg. Dat kan gaan om nieuwbouw, maar ook om onderhoud en service. Dankzij gedreven personeel dat daadkracht toont, vakkundig te werk gaat en net ‘die extra stap’ zet is de klant verzekerd van klantgerichte, duurzame vastgoedoplossingen, met de meest gunstige Total Cost of Ownership.

Samen met zusterbedrijf Welling Bouw | Onderhoud te Wijchen vormt Van de Water een bundeling van krachten die ervoor zorgt dat klanten nog beter bediend worden door flexibiliteit, slagkracht en know how.

Daarnaast ondersteunt Van de Water lokale, maatschappelijke, sociale en culturele initiatieven. Ook dat zien zij als hun rol. Zo bouwt Van de Water aan een prettige, gezonde en verantwoordelijke samenleving.