Meet the team

27 feb 2024

Graag stellen we je voor aan onze medewerker Twan Huisman. Twan is al bijna 9 jaar met veel plezier werkzaam bij Van de Water. Buiten werktijd ontspant hij graag voor de tv met het kijken van Formule 1 of je kunt hem vinden op de piste tijdens een skivakantie. Wil je Twan blij maken? Dat is niet moeilijk, want hij geniet van lekker eten en drinken. Hij vindt het ook heerlijk om gezellig samen met zijn gezin te lunchen en te dineren.

 

Bij Van de Water vervult Twan de rol van projectleider, waarbij hij  verantwoordelijk is voor de grote projecten die door Van de Water worden uitgevoerd. Zijn karakter en ervaring maken hem een fijne collega. Bij Van de Water wordt Twan gewaardeerd, niet alleen om zijn professionele bijdrage, maar ook om de positieve sfeer die hij brengt.

Twan zijn belangrijkste inspiratiebron voor het kiezen van dit beroep is zijn vader. Zijn vader had een eigen bouwbedrijf en voerde alle werkzaamheden binnen zijn onderneming zelf uit. Twan werd geïnspireerd door de veelzijdigheid van zijn vader en streefde ernaar om, net als zijn vader, zelfstandig alle aspecten van het vakgebied te beheersen.

Voor Twan is de werkwijze binnen Van de Water erg speciaal. “In mijn huidige functie heb ik veel vrijheid, wat mij de mogelijkheid biedt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te dragen voor mijn taken. Deze vrijheid stelt mij in staat om op mijn eigen manier naar een goed resultaat toe te werken. Dit geeft uitdaging en diversiteit in mijn werktaken.”

Naast deze speciale werkwijze is ook het team binnen Van de Water erg speciaal voor Twan. “Bij Van de Water mag en kan iedereen zijn of haar mening uiten en leergierigheid wordt aangemoedigd en gewaardeerd. Er is ruimte om te groeien en bij te dragen aan het gezamenlijke succes. Daarnaast maakt de aanwezigheid van inspirerende collega’s de werkomgeving nog aangenamer. Het is duidelijk dat iedereen bij Van de Water gepassioneerd is en een echt hart heeft voor het werk dat we doen.”

Als projectleider heeft Twan voornamelijk een groei doorgemaakt in het gemakkelijk en efficiënt achterhalen van het probleem van de klant om hierop aansluitende oplossingen te kunnen bedenken. “Voorheen kon ik dit al, maar tijdens mijn loopbaan bij Van de Water ben ik daar nog beter in geworden.”

Bij Van de Water werken we samen om doelstellingen te behalen, en een cruciale bijdrage hieraan is het Duizend Dagen Traject. “Eerder leek dit traject wat zweverig, maar nu, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak, ervaar ik aanzienlijke ontwikkeling sinds mijn betrokkenheid bij dit programma”. Het hoofddoel van het Duizend Dagen Traject is het verbeteren van communicatie en het begrijpen van de impact van effectieve communicatie”.

Dankzij dit traject streeft Twan ernaar zijn afdeling bij Van de Water zo efficiënt mogelijk te laten functioneren door samenwerking en communicatie te verbeteren, met als doel het project nog succesvoller af te ronden.

Op de werkvloer zijn Twan en Rick onafscheidelijk. Ze werken erg nauw samen en hebben daarom ook een echte band opgebouwd. “Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden en vullen elkaar goed aan.” Samen werken ze aan de verschillende uitdagende en unieke bouwprojecten. Deze bijzondere projecten motiveren Twan om dagelijks met enthousiasme naar zijn werk te komen.

Twan is erg dankbaar voor de mooie tijden bij Van de Water. De uitdagende projecten, de vrijheid om te groeien en niet te vergeten de leuke collega’s maken zijn ervaringen bij Van de Water zeer waardevol. “Ik kijk ernaar uit om verder bij te dragen aan de doelen van het bedrijf en samen met mijn collega’s te blijven streven naar succes en continue verbetering.”

Delen via:
Terug naar overzicht