Tied veur vakansie!

29 jul 2021

Na weer een jaar hard werken zijn we wel toe aan een welverdiende vakantie! Normaal gesproken luiden we de vakantie gezamenlijk in met een gezellige barbecue en borrel. Ook dit jaar kan dat helaas niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen.

Om onze medewerkers toch een klein feestje mee te geven, ontvingen zij van ons een vakantie-borrelpakket! Een weekendtas gevuld met een beachballspel, een stresskubusje (om nog even te ontstressen), een strandlaken om lekker op te ontspannen en een vleespakket voor op de barbecue. De biertjes blijven koel in het koeltasje (voor zolang ze daar in zitten) en zijn natuurlijk vooral bedoeld om mee te proosten!

Wij bedanken onze medewerkers voor hun inzet, betrokkenheid en daadkracht. En uiteraard ook onze dank naar onze opdrachtgevers en partners voor alle mooie projecten die we dankzij hen mochten realiseren!

Wij wensen iedereen een fijne en welverdiende vakantie toe!

In verband met de bouwvakvakantie heeft ons kantoor een beperkte bezetting van vrijdag 30 juli tot en met vrijdag 20 augustus. Wij zijn tijdens kantooruren gewoon bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 024 – 37 12 750.

Delen via:
Terug naar overzicht