Verbouwing poliplein en artsendomein gebouw Q Amalia Kinderziekenhuis

Vorig jaar zijn wij op de eerste plaats geëindigd met de inschrijving voor de tender ‘Verbouwing poli en arstendomein van het Amalia kinderziekenhuis in het Q gebouw Radboudumc samen met onze partner Van Dorp. Wij hebben dit behaald met hoge scores op samenwerking, planning, kwaliteitsborging en onze visie op de aanpak van het project. Inmiddels zijn we begonnen met de verbouwing.

Het Radboudumc biedt patiënten topklinische en topreferente zorg. Het Q gebouw is speciaal gemaakt voor kinderen. Hier hebben wij ‘huisjes’ gerealiseerd op het plein voor de vleugel, dit zijn behandelruimten op het plein. Het uitgangspunt tijdens het bouwen was dat het dagelijkse proces van de opdrachtgever ongehinderd dóór moet kunnen. Dit houdt in dat we zorgen voor een vloeiend proces, waarin we procedurele, uitvoerende, logistieke en niet in de laatste plaats financiële aspecten zorgvuldig op elkaar afstemmen en borgen.

Eerst hebben we de 3e verdieping aangepast, zodat medewerkers en patiënten van laag 0 naar verdieping 3 konden verhuizen. Op deze manier konden we met laag 0 beginnen. Later zijn we begonnen met de verbouwing van de vleugel, vierdieping 0 van het Amalia Kinderziekenhuis.

Plaats

Nijmegen

Opdrachtgever

Radboudumc
Geert Grooteplein Zuid 32
6525 GA Nijmegen

Delen via:
Terug naar overzicht

Heeft u een vraag over dit project?

Neem contact met mij op

Twan Huisman

Projectmanager